Psihoterapia pe intelesul tuturor

14 Noi 2011 - 17:30

Bucuresti, Sector 1

Centrul de Consiliere psihologica, Psihoterapie si Dezvoltare personala psihoarmonie, organizeaza workshop-ul Psihoterapia pe intelesul tuturor .      

Acest workshop are ca obiectiv  dobandirea unei perspective de ansamblu despre aceasta meserie si despre cele mai eficiente curente terapeutice. Ne adresam celor doritori sa devina terapeuti, studentilor, masteranzilor si tuturor celor interesati de acest fenomen.

Workshop-ul va fi interactiv, presarat cu exemple din practica clinica a coordonatorilor iar intrebarile si implicarea ta vor fi apreciate.

In cadrul workshop-ului vom discuta despre:

  • Cum ajungem psihoterapeuti, etapele necesare.
  • Ce formare terapeutica imi doresc? Oare mi se potriveste? Care este cea mai buna? Prezentarea principalelor scoli de psihoterapie si a principalelor tehnici;
  • Motivatia mea pentru psihoterapie;
  • Avantajele dar si dezavantajele acestei optiuni profesionale;
  • Ce conteaza in terapie? Prezentarea celor 5 factori ce cresc eficienta terapeutica.
  • Principalele greseli in terapie.

Cost: 70 Ron

Coordonatorii grupului:

  • Lucian Negoita, psihoterapeut, co-formator al Asociatiei de Hipnoza si Psihoterapii cognitiv-comportamentala, formari complementare in terapii scurte centrate pe resurse si solutii, terapie sistemica pentru cuplu si familie.
  • Cristian Manea, drd., asistent universitar, psihoterapeut psihoterapie cognitiv-comportamentala, membru al Asociatiei de Hipnoza si Psihoterapii cognitiv-comportamentala.

 

Pentru inscrieri si alte informatii: 

Mobile:  0730 028 680; 0728 332 544;

Email: contact@centrulpsihoarmonie.ro; Site: www.centrulpsihoarmonie.ro

 

Plata se poate face la sediul Centrului Psihoarmonie sau in contul RO78RZBR0000060010261007 Raiffeisen Bank pana in data desfasurarii evenimentului. Pentru plata in ziua workshopului costul este de 80 Ron.

 

Se elibereaza diploma de participare utila la C.V.

Comments are closed.

Evenimente anterioare